Beauté-PREP:SUMMER ESSENTIAL-my Survivor bag- ft.mybeautybox.gr

3 Ιουλίου 2017


Hello Fashionlovers,

Όταν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν,φαίνεται πως κάθε γυναίκα επιλέγει όσο δυνατόν λιγότερα προιόντα για να ικανοποιήσει τις ανάγκες τις.Η ζέστη και ο ήλιος γίνονται αφόρητοι όχι μόνο για το πρόσωπο αλλα και για τα μαλλιά.Χρειαζόμαστε λοιπόν μόνο τα απαραίτητα και αυτά σίγουρα είναι ο ήλιος-με μέτρο-,η θάλασσα,καλή παρέα και φυσικά τα προίοντα που βρίσκονται μέσα στο ''νεσεσέρ επιβίωσης'' που δημιούργησε η ομάδα του myBeautybox.gr για το φετινό καλοκαίρι.Ένα νεσεσέρ που μυρίζει καλοκαίρι...ή επρόκειτο να είναι το ίδιο το καλοκαίρι!


Σας γράφω λοιπόν για να σας παρουσιάσω το ''μαγικό'' αυτό τσαντάκι που θα σας συντροφεύσει φέτος στις διακοπές σας.





 Ag Pharm Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου με χρώμα 75ml. Aντηλιακή κρέμα προσώπου ελαφρώς χρωματισμένη για ομοιόμορφο αποτέλεσμα & velvet υφή. Με δείκτη προστασίας 50+ & Υαλουρονικό για ενυδάτωση. Θα τη βρεις σε FULL SIZEμέγεθος.Μυρίζει υπέροχα.Προστατευμένη,ενυδατωμένη και με ωραίο χρώμα!




Ag Pharm Αφρόλουτρο 100mlΆρωμα καλοκαιριού σε συσκευασία ιδανική και για ταξίδια! Απαλή περιποίηση ακόμα & για ευαίσθητες επιδερμίδες! Όποιο άρωμα κι αν περιέχει το δικό σου νεσεσέρ, ξέρουμε ότι θα το αγαπήσεις. Θα το βρεις σε TRAVEL SIZE μέγεθος.
Μυρίζει τριαντάφυλλο και καθαριότητα ενώ είναι ότι πρέπει για τις διακοπές!


Batiste Dry Shampoo 50ml. Το Batiste Dry Shampoo εξαφανίζει την λιπαρότητα από τις ρίζες, δίνοντας παράλληλα στα θαμπά, άτονα μαλλιά φρεσκάδα και ζωντάνια, και όλα αυτά χωρίς μια σταγόνα νερό. Σε χρόνο μηδέν δίνει στα μαλλιά σας όγκο και απαλή υφή, αφήνοντας μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας, χωρίς να χρειάζεται να αγχώνεστε πια αν παραλείψατε ένα κανονικό λούσιμο. Στο πακέτο σου θα βρεις ένα Travel Size Original, Blush ή Cherry.

Sunkissed Eye Palette & Bronze "Everyday Glamour" ή "Smokey Eyes". Το καλοκαίρι αποφεύγουμε το έντονο μακιγιάζ και τονίζουμε διακριτικά το πρόσωπό μας! Γι αυτό και δεν χρειάζεται να έχεις μαζί σου πολλά, μία παλέτα είναι αρκετή στο καλοκαιρινό σου νεσεσέρ! Επιλέξαμε ένα από τα Best Seller προϊόντα μας, με το οποίο δημιουργείς total look με 8 σκιές, 1 bronzer & φυσικά τα πινέλα τους! FULL SIZE φυσικά!


Larvel Flash Tattoo . Δοκίμασε το ως κόσμημα ή ως tattoo...  Σίγουρα θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου & αυτό το καλοκαίρι! Στο δικό σου νεσεσέρ θα βρεις σε τυχαία επιλογή μία από τις 22 καρτέλες με υπέροχα σχέδια! Άλλο ένα FULL SIZEπροϊόν.Διαρκούν μέχρι και μια εβδομάδα,just loved them!



Το καλοκαίρι θέλουμε περιποίηση και ενυδάτωση στο πρόσωπο,στο σώμα,μακιγιάζ που να τονίζει το μαυρισμένο μας σώμα και φυσικά glam αξεσουάρ.Το νεσέσερ μου γι'αυτο το καλοκαίρι θα είναι αύτο της mybeautybox.gr.


Get yours HERE


Thank you,

Enjoy your summer


Eyridiki.-


Δημοσίευση σχολίου

© Chatoyant21. Design by FCD.