HOW TO:BEAT THE HEAT [MY TOP5 SUMMER TRENDS]

5 Ιουλίου 2017




Hello Fashionlovers,

Οφείλω να ομολογήσω πως μου έλειψε να γράφω για αυτή τη στήλη HOW TO:STREETSTYLE.Τα κατάφερα όμως και την ανανεώνω μετά απο τουλάχιστον δύο μήνες.Το πολύωρο searching για την εύρεση κατάλληλων φωτογραφιών και η δημιουργία μίνι παραγράφων για κάθε trend μπορεί να φαίνεται εύκολο αλλα δεν είναι.-such a drama queen right?

Το αγαπημένο μου part σε αυτά τα post-τα οποία επιλέγω να διαβάζω και σε άλλα Blogs- είναι η απλή παρουσίαση των trend με περιεκτικό τρόπο.Αυτά λοιπόν τα post είναι ικανά να σε εμπνεύσουν και να σου λύσουν την αιώνια ρητορική ερώτηση-ίσως και οχι;-τι να φορέσω σήμερα.
Right here λοιπόν θα σας αποδείξω πως μπορείτε να ''νικήσετε τον καύσωνα'' φέτος το καλοκαίρι παραμένοντας stylish.Σας εναποθέτω τα 5 αγαπημένα μου trend για το φετινό καλοκαίρι,που ''μυρίζουν'' νοσταλγία,κόκκινο κρασί και γαλλική Ριβιέρα.


1.TINY-ΜINY FLORAL



Με την έναρξη της ανοιξιάτικης και καλοκαιρινής σεζόν,κάθε γυναίκα φροντίζει να ανανεώσει την ντουλάπα της με λουλούδια,φλόραλ prints παντού.Φέτος στην μικροσκοπική τους εκδοχή τα λουλούδια θα κοσμήσουν μακριά φορέματα και θα φέρουν ρομαντικά vibes στις βόλτες σας.



2.NOT A BASIC BASKET



Ξύλινα και ψάθινα αξεσουάρ θα αποτελέσουν το νέο φετίχ των fashion lover, δίνουν μεσογειακή νότα στις εμφανίσεις σας και μεταμορφώνουν κάθε look προσδίδοντας του vintage αισθητική.
Just adore them.



3.RED X PINK


Συνδυασμός φωτιά,δύο bold χρώματα μαζί.Ροζ και κόκκινο συνδυασμός που αξίζει να δοκιμάσεις.Το απόλυτο feminine touch στο style σου.




4.LINEN SAND



Πάντα στο μυαλό μου συνέδεα το λινό ύφασμα με την υφή της άμμου.Κατεξοχήν καλοκαιρινό και αέρινο.Επέλεξε το σε παντελόνι και αντικατέστησε το κλασσικό Jeans.Τα αγαπημένα μου χρώματα;Κίτρινο και Nude της άμμου.



5.THE TEA DRESS



Αέρινα με μια δόση ρομαντικής νοσταλγίας τα φορέματα του φετινού καλοκαιριού θα είναι είτε μάξι είτε Midi και θα τα αγαπήσετε!Σε δροσερά υφάσματα και διαφάνειες δεν θα τα αποχωριστείτε ποτέ.



Stay stylish no matter the temperature.
Thank you.

Eyridiki.-

1 σχόλιο

© Chatoyant21. Design by FCD.