F for Fashion:DREAM IN SILK

11 Δεκεμβρίου 2017





Oh hello,hello


Φώτα,λάμψη,χρυσόσκονη,παγιέτες,γιρλάντες,χρώματα,ευτυχία...είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά των γιορτινών ημερών.Ο Δεκέμβριος κατέφθασε και ως γνήσια festive-lover στόλισα το σπίτι και την ντουλάπα μου απο τα τέλη του Νοέμβρη.Οι γιορτινές ημέρες επηρεάζουν τη διάθεση μας αλλά και τις ενδυματολογικές επιλογές μας.Duhh.
Έτσι χρησιμοποιούμε κομμάτια κλειδιά για να δώσουμε εκείνη την γιορτινή πινελιά που θα μεταδώσει ένα χαρούμενο vibe στο look μας.Ξεκινώντας απο το μακιγιάζ,extra δόση glitter και highlighter παντού,στα μαλλιά να κυριαρχεί το βελούδο,το χρυσό ή το ασημί,στέκες αλά Blair Waldorf και μοδάτοι μπερέδες γεμάτοι Bling Bling!Ρούχα γεμάτα παγιέτες και έντονα χρώματα δεν θα πρέπει να μένουν ξεχασμένα στη ντουλάπα μέχρι το ρεβεγιόν αλλά να αξιοποιούνται κάθε μέρα.

Balance is the key.
Ένα festive ρούχο,αποτελεί απο μόνο του εκκεντρικό κομμάτι για μια καθημερινή έξοδο,γι'αυτό η ισορροπία  θα επιτευχθεί μόνο αν επιλέξουμε κομματιά casual που θα ''χαμηλώσουν'' την ένταση.
Επιλέξτε Denim,λευκά πουκάμισα και plain T-shirt για να δημιουργήσετε.



I swear i can't live without you jeans. 

To denim είναι αναμφισβήτητα απαραίτητο κομμάτι για αναμίξεις ένα festive με ένα casual look.Το επέλεξα για να ολοκληρώσω ένα outfit βγαλμένο απο την παράδοση των Rodeo events,κυρίως την ενδυματολογική,με τους ταυρομάχους να εμφανίζονται απο τις αρχές του 19ου αιώνα με ρούχα στα οποία κυριαρχεί η αριστοκρατία και η επιβλητικότητα.Χρυσό,κόκκινο σε βελούδινες και μεταξένιες υφάνσεις.Οι ταυρομάχοι δημιούργησαν την δική τους τάση που επηρέασε και επηρεάζει πολλούς σχεδιαστές και στυλίστες σε όλο τον κόσμο.

GOLD BABY GOLD.

Ένα Blazer με ολόχρυσα κεντήματα και λεπτομέρειες με παγιέτες και ένα υπέροχο αμάνικο πουκάμισο σε μεταλικό dusty pink θα αποτελέσουν το top ενω ως Bottom ένα ''ήσυχο'' denim piece θα φέρει την ισορροπία.Μεταλλικές λεπτομέρειες σε παπούτσια,χτένισμα και μακιγιάζ θα ολοκληρώσουν ένα festive Look ικανό να φορεθεί απο το πρωί έως το βράδυ.

Γόβες σε μεταλλικό γκρί με μώβ υποτόνους, έχουν κλασσική αισθητική ένω είναι ικάνα να τραβήξουν κάθε βλέμμα πάνω τους.Glamorous yet odd.Υπέροχα με καλτσάκια.Why Not?

Pale μακιγιάζ με πολύ λάμψη σε απαλό χρυσό keeping it quite..διότι το πάνω μέρος του look αξίζει κάθε προσοχή!

Είναι απο τις λίγες φορές που αναμιγνύω χρυσές και ασημένιες λεπτομέρειες σε ένα look ,loved the result και δεν το μετάνιωσα καθόλου.

*Αν και η αισθητική του συγκεκριμένου Post βασίζεται στην κουλτούρα των ταυρομάχων,σε καμία περίπτωση δεν δηλώνω υποστηρικτής του συγκεκριμένου αποτρόπαιου θεάματος.Εύχομαι κάποια στιγμή το ''απαίσιο'' σπορ να καταργηθεί.*




















photography and edit by @antonis.agr



i am wearing:

BLAZER and SHIRT:Ananke Clothing
Shoes:MIGATO
jeans:Pull&Bear



Thank you so much,
Stay chic and silky 


-Eyridiki







Δημοσίευση σχολίου

© Chatoyant21. Design by FCD.