F for Fashion:HOW TO UPDATE THE ORDINARY OFFICE LOOK

13 Οκτωβρίου 2017











Hey hey,




Ενα office look για τις γυναίκες που έχουν βαρεθεί τα outfit χωρίς ενδιαφέρον για το γραφείο,έχουν όρεξη για πειράματα και φυσικά λατρεύουν την άνεση.Αν υποθέσουμε πως στο βραχύχρονο μέλλον όλοι μας θα δουλεύουμε σε κάποιο γραφείο - κατι unrealistic- θα ήταν σίγουρο πως θα αναζητούσαμε ένα πολύ άνετο look στα πλαίσια πάντα του πρωτοκόλλου.Θα αναζητούσαμε ένα outfit που θα έχει την απαραίτητη fashionable πινελιά αλλα δεν θα ήταν σίγουρα too much για το γραφείο,ενα outfit που θα ταιριάζει απόλυτα στο νεαρό της ηλικίας μας.

Προσπάθησα να δημιουργήσω αυτο το look έχοντας όλα αυτά στο μυαλό μου,ως μια γυναίκα που βάζω πολλές φορές την άνεση πάνω απο το style!Το συγκεκριμένο outfit έχει ένα συνδυασμό μοντέρνου και retro κομματιών.Δεν επέλεξα το κλασσικό παντελόνι γραφείου αλλά ένα μοδάτο χακί παντελόνι που δένει στη μέση για περισσότερη ένταση.Έπειτα το ταίριαξα με ένα καθημερινό φούτερ στη πιο χαρούμενη απόχρωση του χειμώνα-must have- και πρόσθεσα την πιο funky-vintage πινελιά φορώντας φλοραλ κάλτσες και low heels.Ως αξεσουάρ επέλεξα κάτι που είδαμε ξανα και ξανα φέτος στα runways και στα μαλλιά της...Blair Waldorf το 2010..μια μακριά κορδέλα δεμένη στο πίσω μέρος των μαλλιών μου να κρέμεται και να δίνει κίνηση στο Look.Φέτος τολμήστε κορδέλες,στέκες και φυσικά μπερέδες σε κάθε αποχρώση φορτωμένους με πέρλες και διαμάντια!

Η αλήθεια είναι πως θα θεωρούσα αυτό το look τέλειο ακόμη και για κάποιο Interview καθώς έχει χρωματική ισορροπία και σίγουρα η πρώτη εντύπωση θα είναι αξέχαστη!
Μην ξεχάσετε να παραμείνετε φυσικές στο πρόσωπο με γήινες αποχρώσεις στο Make-up και loose χτενίσματα για να δώσετε την εντύπωση του ιδανικού effortless look!

FUN FACT:έβρεχε καθ'όλη τη διάρκεια  της φωτογράφησης,τα μαλλιά μου απο ένα Loose χτένισμα-προσπάθεια- έχουν μετατραπεί σε wet-look!The struggle is real!




















          the photos are taken and edited by @antonis.agr


i am wearing:

shoes:zara
socks:calzedonia



Thank you.-

always stay chic even at work


eyridiki.-










2 σχόλια

  1. Υπέροχο το look σου!! Οι μικρές λεπτομέρειες που έχεις προσθέσει κάνουν πολύ ωραίο στυλ, ειδικά η κορδέλα στα μαλλια!! Αγόρασα και εγω ενα παρόμοιο παντελόνι και πραγματικά είναι πολύ άνετο και μπορείς να το βάλεις σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις. Τέλειο office look!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© Chatoyant21. Design by FCD.