READY-FIT-GO:jogging by the beach

24 Μαρτίου 2017





Hello Fashionlovers,
Με αφορμή την Άνοιξη,ίσως και το πακέτο με ένα set active-wear που παρέλαβα τις τελευταίες ημέρες με έκαναν να ξεφύγω απο την μονοτονία του προγράμματος μου και να τρέξω,κυριολεκτικά στη φύση.
Στη παιδική μου ηλικία δεν περνούσε ημέρα χωρίς να γυμναστώ έστω και για μια ώρα,χωρίς να το καταλαβαίνω βέβαια καθώς είχα συνδυάσει την άθληση με το παιχνίδι και τη διασκέδαση.Αργότερα έφτασε ο φόρτος των πανελληνίων και δυστυχώς έκανα ένα ταιράστιο διάλειμμα απο τον αθλητισμό.

Δεν είναι η έλλειψη ελεύθερου χρόνου ως  φοιτήτρια που δεν ''αφήνει'' την αθλητική πλευρά μου-πολλά γέλια εδώ-να ξαναεμφανιστεί,αλλά κυρίως μια καλή αφορμή να αφιερώσω λίγες ώρες στον εαυτό μου να γυμναστεί.
Σαν πρώτο Post αυτής της νέας στήλης στο Blog ''ready-FIT-go'' είναι να σας δώσω αυτή την αφορμή,την έμπνευση ή αλλιώς Inspo για να δώσετε στην γυμναστική μια δεύτερη ευκαιρία.





1.Νομίζω αυτο που κάνει όλους τους Έλληνες τις τελευταίας στιγμής να τρέχουν στα γυμναστήρια:Ο ήλιος που καίει,προμηνυεί τον ερχομό του καλοκαιριού!
Summer=beach





2.Για τα λεγόμενα..''fashion freaks'' ένα μοδάτο set active-wear μπορεί να αποτελέσει το έναυσμα για την εγγραφή στο γυμναστήριο.Έτσι συνέβη και σε εμένα,αιτία; ένα chic set activewear απο την καινούργια exclusive σειρά της PCP σε συνεργασία με την Prime Timers.Άνεση και style πάνε πάντα μαζί..ακόμη και στο γυμναστήριο.Επιπλέον ένα λειτουργικό και ταυτόχρονα μοδάτο look στα μαλλιά,με πλεξίδες θα δώσουν την τελευταία πινελιά κρατώντας τα μαλλιά σου σταθερά κάθε στιγμή.




3.Για εκείνους που αναζητούν έμπνευση μόνο στο διαδίκτυο:Βρες μερικούς fitness bloggers και ακολούθησε τους.Τα βιντεάκια στο youtube θα σου φανούν επίσης απίστευτα χρήσιμα καθώς υπόσχονται εύκολη γυμναστική στο σπίτι,χωρίς όργανα και πολύ χρόνο.

4.Βρες το αγαπημένο σου μέρος να τρέξεις και να αθληθεις.Μερικοί προτιμούν να τρέχουν μόνοι,με συντροφιά τα ακουστικά τους και άλλοι με φίλους.Θάλασσα,πάρκο ή είδικά διαμορφωμένους χώρους για jogging?Βρες τι σου ταιριάζει!



5.Προσωπικά όταν τρέχω προτιμώ να ακούω μουσική,γι'αυτο δημιουργώ μια playlist με τραγούδια με έντονο ρυθμό,δεν θα το αρνηθώ αλλά είναι γεμάτη Lady Gaga!



Αα!Μην ξεχάσεις το αντηλιακό,η επιδερμίδα μας πρέπει να είναι πάντα προστατευμένη!

photography by antonis.arg

i am wearing:
active-wear set by PCP
Sunnies:HAWKERS

Hairstyle by Angy T.:6957217670

Motivated and chic.




Δημοσίευση σχολίου

© Chatoyant21. Design by FCD.