Last minute ''EVE'' outfits #weeklyblogMAS II

20 Δεκεμβρίου 2016







 
Στην τελική ευθεία για τα Χριστούγεννα λοιπόν,και αν είστε κορίτσια''της τελευταίας στιγμής'' οπως είμαι και εγώ-και παρόλο που την πατάτε κάθε φορά συνεχίζετε ακάθεκτες-,καλύτερα να συνεχίσετε την ανάγνωση.
Αν είστε ''θαμώνες'' του blog μου σίγουρα θα ξέρετε ποσο λατρεύω τα εύκολα look,one pieces,κομμάτια που δεν χρειάζονται περισσότερο απο λίγα λεπτά για να ολοκληρωθούν.
Τρία κομμάτια,ταυτόχρονα μοναδικά και ευκολοφόρετα.
Γρήγορα να τα δημιουργήσεις προσθέτοντας τις κατάλληλες λεπτομέρειες μα πάνω απο όλα,δεν αποτελούν ρούχα''μιας χρήσης'' καθώς τα περισσότερα απο αυτά είναι basic και συνδυάζονται εύκολα ακόμη και μετά τις γιορτινές ημέρες.








1.FANCY JUMPSUIT


Κομμάτι must have όλων των εποχών,το jumpsuit ή ολόσωμη φόρμα,ξεκίνησε να φοριέται στις αρχές του 80' μανιωδώς σε jeans-υφάσμα,απο γυναίκες δημιουργώντας ενα απο τα πιο κλασσικά καθημερινά look-συμπεριλαμβάνοντας τη σαλοπέτα.Με τα χρόνια περνά σε διαφορετικές εκδοχές,άλλες κλασσικές και άλλες εκκεντρικές.Ιδανικό για όλες τις περιστάσεις ανάλογα το ύφασμα και τα αξεσουάρ-παπουτσια που χρησιμοποιείς για το ολοκληρώσεις,
Τα κλασσικά υφάσματα συνδυασμένα με edgy παπούτσια και αξεσουάρ αποτελούν μια απο τις πιο αγαπημένες επιλογές για τα ''Eve'' party που θα ακολουθήσουν.Άνετο,chic και πάντα διαχρονικό.

1.Προτίμησε αμάνικο Jumpsuit με κλειστό ντεκολτέ αν έχεις μικρό στήθος,μην ξεχάσεις να μαζέψεις τα μαλλιά σου αυστηρά και να δημιουργήσεις έντονο μακιγιαζ.Συνδύασε το με εκκεντρικά παπούτσια και αξεσουάρ.

2.Αυστηρή γραμμή για γυναίκες με μεγάλο στήθος και όγκο στην περιοχή των χεριών.Στενή μακριά γραμμή που θυμίζει tuxedo ιδανικό κομμάτι για στιλέτο και κόκκινο κραγιον.

3.Το πιο εμπορικό και πολυπόθητο ύφασμα κάθε εποχής,κάνει θραύση αυτή τη σεζόν.Η γότθικη υφή του αριστοκρατικού βελούδου μπορεί να προσδίδει περιττό όγκο,ιδιαίτερα άν έχει λεπτομέρειες με κορδέλες κτλπ.Ανοιχτό ντεκολτέ για την απόλυτη δόση θηλυκότητας.

4.Basic μα διαχρονική αμάνικη φόρμα,η πιο απλή επιλογή ή πιο ασφαλή θα έλεγα.Αν φοβάσαι τα χρώματα και τις εκκεντρικές υφάνσεις είναι ιδανικό για εσένα.Φόρεσε το με ένα ιδιαίτερο πανωφόρι για να κανεις τη διαφορά.

5.Κομψή επιλογή για τις γυναίκες που έχουν όγκο στην περιοχή της κοιλιάς και των γοφών.Το αέρινο ύφασμα δίνει την αίσθηση κίνησης και δημιουργεί την ψευδαίσθηση του layering.



3.LITTLE-midi-BLACK DRESS

Τα midi Dress,διαχρονικά και κομψά εύκολο να καταπλήξουν ή και να πλήξουν τους άλλους.Είναι βασικό κομμάτι στην ντουλάπα μιας γυναίκας λόγω το ότι είναι άλλη μια ασφαλή επιλογή.Χρείαζονται όμως μια ιδιαίτερη πινελιά για κάνουν τη διαφορά.Θα τα χαρακτήριζα ως καμβά και τα χρώματα μπορούν να είναι ένα πανωφόρι,ένα εκκεντρικό ζευγάρι παπούτσια και ιδανικά αξεσουάρ.

1.Το πιο διάσημο Midi-dress γι αυτή τη σεζον,φυσικά το lingerie-slip dress κάνει τη διαφορά με δαντελένιο τοπ σε μαύρο χρώμα και ψηλές μάυρες μπότες.Πρόσθεσε χρώμα επιλέγοντας έντονα αξεσουάρ και τσάντα,

2.Μιντι κοντομάνικο φόρεμα σε φαρδιά γραμμή,ιδανικό για εκείνες με περιττά κιλά.Δοκίμασε το με ψηλά παπούτσια και έντονα αξεσουάρ.

3.Το σοφιστικέ μαύρο midi-dress,που αναδεικνύει κάθε λεπτομέρεια του σιλουέτας σου-τώρα αυτό ή είναι κακό ή είναι καλό.-.Συνδύασε το με ψηλό ανοιχτό σανδάλι που δένει λίγο πιο πάνω απο τον αστράγαλο και αν είσαι petite επέλεξε κλασσική γόβα σε μεταλλικό χρώμα και μακρύ πανωφόρι.






3.IN A MEN'S WORLD


Σε ένα κόσμο γεμάτο άνδρες,δεν έχεις παρα να ''υιοθετήσεις'' το Look τους και να το φτάσεις στην κορυφή.Ενα απο τα πιο θηλυκά Look Για εμένα,παρα τις αντρικές του γραμμές,το γυναικείο κοστούμι αποτελεί must have γι'αυτή τη σεζον,ποσο μάλλον για τα εορταστικά παρτυ!
Αποτελείται απο δυο κομμάτια,κομμένα και ραμμένα ιδικά για να είναι μαζί,οπότε δεν έχεις και πολλά να κάνεις παραμόνο να επιλέξεις τα σωστά παπούτσια και αξεσουάρ.

1.Με print για τις γυναίκες που τολμούν,συνδυάζονται με basic παπούτσια και αξεσουάρ.Αυστηρό Look σε μαλλιά και μακιγιάζ για να εντυπωσιάσεις με την αντίθεση.

2.Σακάκι αυστηρώς αντρικό σε φαρδιά γραμμή,σα να βγήκε απο την ντουλάπα του αγοριού σου συνδυάζεται τέλεια ακόμη και με skinny σκουρόχρωμο jeans.

3.Άλλο ένα κουστούμι σε πιο ήπιες αποχρώσεις,Δώσε την απόλυτη θηλυκή λεπτομέρεια φορώντας ένα Bralette ή και τίποτα απο μέσα.Ελπίζω να έχει ζέστη.

4.Η βελούδινη εκδοχή,απλά ρομαντική.Συνδύασε την με skinny ή πολυ φαρδύ παντελόνι,Φόρεσε τα πιο απλά αξεσουάρ,καθώς αυτό το Blazer είναι statement κομμάτι και χρειάζεται όλη την προσοχή πάνω του.



*Girls αγαπάμε το σώμα μας και φοράμε ότι μας εμπνέει,μας κάνει να νιώθουμε αυτοπεποίθηση και chic.Πρέπει να ταιριάζει σε εμάς,στην προσωπικότητα μας μα πάνω απο όλα να το αγαπάει το σώμα μας.
Tips τελευταίας στιγμής απο μια έμπειρη των ''last minute look''!

Be gorgeous and Merry Christmas!

Eyridiki-.





Δημοσίευση σχολίου

© Chatoyant21. Design by FCD.