F for Fashion:THE GLAM WALK [Xmas edition]

23 Δεκεμβρίου 2016


Hello Fashionlovers,

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα,η Σέμι και εγώ κάναμε την πιο glamorous βόλτα,στα σοκάκια του Βόλου.Ιδανικά,αριστοκρατικά υφάσματα μπερδεύονται και συνθέτουν το συγκεκριμένο look,το οποίο θα αποτελέσει και το δικό μου,προσωπικό προτεινόμενο γιορτινό look των Χριστουγέννων.



Αποχρώσεις του ροζ,μπερδεύονται και συνδυάζονται με αρμόνια με μια φούστα γεμάτη χρυσά κεντημένα λουλούδια,Εκλεπτυσμένο style με μια δόση casual.Ο ορισμός τους street couture φαίνεται να δίνεται απο την Milkwhite,μια Ελληνική εταιρία ρούχων,με βάση την Αθήνα.


 Ένα πουκάμισο απο απαλό σατέν,τόσο ιδιαίτερο όσο και το λεπτομερή κέντημα που έχει στην περιοχή του στήθους,ιδανική  επιλογή ,ειδικά όταν συνδυάζεται με μια ''γιαπωνέζικη'' φούστα σε style φακέλου.Vintage,θηλυκό και edgy,ένα outfit που τραβάει κάθε προσοχή και σε κάνει να νιώθεις απλά μοναδική.


Μια athleisure ζακέτα στις ίδιες αποχρώσεις ,για να τροποποιήσουμε  το formal outfit και να του δώσουμε μια καθημερινή-sporty Πινελιά.Αν θέλεις να παραμείνεις σε formal-επίσημους τόνους διάλεξε ως πανωφόρι μακρί παλτό ή καπαρντίνα σε basic χρώμα εναλλακτικά για πιο ροκ εμφανίσεις επέλεξε leather jacket.

Σε ένα Outfit που ''εκπέμπει''ευγένεια και αριστοκρατία δεν θα μπορούσε να λείπει το βελούδο.Απαλό,ρόζ παστελ βελούδο καλύπτει ένα ζευγάρι ψηλά peep-toe σανδάλια.Για να υπάρξει ισορροπία σε ότι έχει να κάνει με vintage λεπτομέρειες, πρόσθεσα ένα ζευγάρι ημιδιαφανές κάλτσες σε χρώμα γκρι.Σίγουρα πρέπει να το δοκιμάσετε καθώς όχι μόνο σας κρατούν ζεστές αλλα επιπρόσθετα δίνουν την πιο παιχνιδιάρικη πινελιά σε όλο το look.














Photography by Antonisarg 
Ευχαριστώ πολύ την ευγενική Σέμι για την υπομονή της <3

I am wearing:
TOTAL LOOK:MILKWHITE

Semi is wearing:
Bellomania collar & leash βρείτε τα στον Βόλο ΜΟΝΟ στο κατάστημα Pet Shop-Σ.Καλαφατίδης

Thank you so much!
Merry merry Christmas to all of you!
Be fashionable and Gorgeous!


Eyridiki.-



1 σχόλιο

  1. I'm always inspired by what you wear, your poses and now, I'm in love with your cute dog! Hehehe, such a natural model, the outfit looks superb on you but I don't think I'm able to walk in those heels, hahah :D

    Shanaz | Reverie Sanctuary

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© Chatoyant21. Design by FCD.