LIFE IN A CITY

27 Ιανουαρίου 2020




dear lovers,


το τελευταίο άρθρο απέχει πολύ από το σημερινό. Τόσες αλλαγές που δύσκολα της φέρνεις στο μυαλό σου, δυσκολότερα τις μετράς και στα δάχτυλα των χεριών σου.

Άνθρωποι παλιοί και περισσότεροι καινούργιοι πλέον κινούνται γρηγορότερα απ'ότι θυμάμαι σε μια πόλη. Η ζωή στην πόλη. Θεόρατη και με πολλή φασαρία, δεν μπορείς να την προλάβεις, είμαι σίγουρη γι'αυτό.

Κανένας δεν γνωρίζεται και δεν θέλει να μάθει. Οι περισσότεροι έχουν στο μυαλό τους πολλά, δεν ακούν, δεν βλέπουν, δεν νιώθουν, δεν έχουν χρόνο άλλωστε. Άλλοι έχουν χάσει τον εαυτό τους και άλλοι την ελπίδα τους. Πόσο μοναχικό μπορεί να ακούγεται περιγράφοντας το σε έναν ξένο.
 Κι όμως, οι άνθρωποι μαθαίνουν σε αυτή τη ζωή της πόλης. Σε αυτού του είδους τη μοναχικότητα. Πως είναι δυνατόν να νιώθεις μόνος ανάμεσα σε τόσους ανθρώπους. Κανείς δεν μιλάει, ούτε κοιτά απλά προσπερνάει όπως κάνει και ο χρόνος.

Όταν συνωστιζόμαστε σε χώρους ασφυκτικούς που χωρούν περισσότερους ανθρώπους απ' οτι πίστευα ποτέ, μπορείς κατά κάποιον τρόπο να ακούσεις σκέψεις και να δεις τα ρούχα των ανθρώπων να μιλούν αντι γι'αυτούς. Έχεις ακούσει τις λέξεις τους;





Φορώντας ρούχα vintage για πάντα. Εκείνα τα ρούχα που λένε ιστορίες απο άλλες δεκαετίες και ανθρώπους. Τους φορτώνεις την δική σου και αυτά μοιάζουν να είναι ευτυχισμένα. Ένα προς ένα, κανένα δεν μοιάζει με το άλλο και αυτό ακριβώς είναι που τα κάνει τόσο όμορφα. Online Vintage stores όπως το Jenny Blond φέρνει κοντά σου vintage κομμάτια, μοναδικά επιλεγμένα με αγάπη. Το να πιστεύεις στη δύναμη των vintage ρούχων είναι σα να πιστεύεις στο μέλλον. 








Pictures taken by @antonis.agr

i am wearing
bag: Tammy&Benjamin
shoes: vintage


thank you,

Euridice





This post was sponsored by https://jennyblond.com/

2 σχόλια

© Chatoyant21. Design by FCD.