BEST ''Natural Style'' blog | Marie Claire Blog Awards 2018- the EXPERIENCE-.

31 Ιουλίου 2018



oh hello,hello


πέρασαν περίπου 3 εβδομάδες απο την υπέροχη τελετή απονομής βραβείων Marie Claire και είμαι το ίδιο ενθουσιασμένη. Εάν δεν γνωρίζετε τίποτα για αυτό τον θεσμό, it's time to find out every little detail.Είμαι εδώ για να σας περιγράψω την όμορφη εμπειρία μου στα φετινά βραβεία που διοργάνωσε με επιτυχία το περιοδικό Marie Claire στην Αθήνα. Απο τη πρώτη συνάντηση, masterclass...έως και την τελευταία στιγμή που πόζαρα κρατώντας το βραβείο μου έξω από την επιβλητική Στέγη Ιδρύματος Ωνάση.


Όλα ξεκινούν με το email που έλαβα στις 11 Ιουνίου, Ο.Κ ενθουσιασμός και ταυτόχρονα τον εαυτό μου να ''φωνάζει''...well what about εξεταστική; CHEERS to September.

THE MASTERCLASS/

Το πρώτο ραντεβού δόθηκε στις 18 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Electra Metropolis Hotel, εκεί το Marie Claire διοργάνωσε ένα πολυ ενδιαφέρον Masterclass για όλους τους υποψήφιους,κάθε κατηγορίας.
Νέοι ενθουσιώδεις άνθρωποι γεμάτοι αγάπη γιαυτό που έχουν δημιουργήσει, γνωστά πρόσωπα του θεάματος και εκπρόσωποι σπουδαίων εταιριών , μας μίλησαν για τα όνειρα τους, τα μυστικά της επιτυχίας τους , μοιράστηκαν τις ιδέες τους και το πάθος τους μαζί μας.Έμπνευση και ένα κύμα θετικής αύρας και ελπίδας μας διαπέρασε.Οι κεντρικές πεποιθήσεις ήταν, η ανάγκη για νεα ανανεώσιμα υλικά(υφάσματα κτλπ), ο όρος βιώσιμη μόδα, η εγκαθίδρυση της αυθεντικότητας στα social media αλλά και η σημασία του να παραμένεις ο εαυτός σου παρά την έντονη μαζοποίηση. Ήταν ένα masterclass άξιο προς παρακολούθηση.




Τεράστιος ενθουσιασμός που θα συναντούσα τόσα αγαπημένα απο τα social media πρόσωπα.Ανταλλάξαμε απόψεις, γνωριστήκαμε λίγο καλύτερα...περάσαμε όμορφα.
Την ίδια ημέρα γνωρίσαμε τον χορηγό μας , και ανακοινώθηκαν για κάθε κατηγορία ξεχωριστά τα challenges.Η κατηγορία μου ''NATURAL STYLE'' με χορηγό την Belvedere Vodka ένα ποτό που ξεχωρίζει για τη φυσικότητα στα συστατικά ,είχε σκοπό να βοηθήσει στην ανάδειξη του style μας με τον πιο φυσικό τρόπο.

Το Masterclass ολοκληρώθηκε με το lunch break.-





Και εαν αναρωτιέστε για το look, είχε φυσικά vintage επιρροές, ένα καλάθι αλά Birkin ,thrifted jeans οπού τα μεταποίησα σε shorts, το αγαπημένο cardigan της Γιαγιάς Ελένης φορεμένο σαν μπλούζα και τις super douper espadrilles μου,που μου χάρισαν το καλύτερο συναίσθημα που μπορεί να σου προσφέρει ένα ζευγάρι παπούτσια...αυτοπεποίθηση.Φυσικό look σε μαλλιά και πρόσωπο.AHHHH.Ένιωθα υπέροχα σε αυτό outfit.




THE BELVEDERE EXPERIENCE AT FUGA/

Ένα workshop γεμάτο εκπλήξεις μας περίμενε στον υπέροχο χώρο του Fuga.H Belvedere Vodka και η Diageo μαζί με την Άντζελα Brand Ambassador της εταιρίας, μας περίμεναν σε ένα τραπέζι γεμάτο φρούτα,μυρωδικά,κρασί και ανθρακούχα ποτά.Μέχρι εκείνη τη στιγμή κανείς δεν γνώριζε πως όλα αυτά πρόκειται να τα χρησιμοποιήσουμε για να δημιουργήσουμε το δικό μας Belvedere Spritz.

Η κατηγορία ''Simple Man'' by Belvedere με τα αγόρια του διαγωνισμού,μας συνόδευσαν και κάθισαν μαζί μας,γνωριστήκαμε,βγάλαμε selfies και πολλάααα insta-stories.

Το workshop ξεκίνησε με την Άντζελα να μιλά για την Belvedere ως ποτό,την έμπνευση πίσω απο το επιβλητικό μπουκάλι, τα φυσικά αποστάγματα, απο τα οποία προέρχεται και την δημιουργία του νέου Belvedere Spritz.Η ίδια μας έδειξε με προσοχή πως μπορούμε μόνοι να φτιάξουμε ,με ευκολία το δροσερό ποτό step by step και...ξεκινήσαμε τις δοκιμές.Κόψαμε τα φρούτα, πειραματιστήκαμε με την δοσολογία των υλικών,δοκιμάσαμε διάφορα αρωματικά και τελειοποιήσαμε το Spritz μας διακοσμώντας ,ο καθένας το ποτό του, προσδίδοντας τη δική του, προσωπική πινελιά.

OHH this is my Spritz sweet and sour.



Anndd i did it!Ήταν ιδιαίτερα νόστιμο, approved.Έπειτα απολαύσαμε τα ποτά μας και τραβήξαμε υπέροχες φωτογραφίες στον κήπο του Fuga. We had a blast .








Μετά το Belvedere Spritz workshop , ο καθένας θα έπρεπε να δημιουργήσει το δικό του καλοκαιρινό ποτό και να φωτογραφηθεί με τον πιο φυσικό τρόπο.Μπορείτε να δείτε το project που δημιουργήσαμε γι'αυτο το challenge ΕΔΩ.





 THE AWARDS/

Ένα baby blue vintage κουστούμι, μια βεντάλια,χαμόγελα και απέραντος ενθουσιασμός για την βραδιά που θα ακολουθούσε. Θετική ενέργεια και όμορφες σκέψεις...τι θα γίνει εαν όντως η κα. Γαλάτεια Λασκαράκη πει το όνομα μου. What if?

Παρά τα εμπόδια που συναντήσαμε κατα την ολοκλήρωση του look αλλά και στη διαδρομή προς το μεγάλο event,we didn't loose that feeling.Τα κορίτσια μου ήταν εκεί,η κάθε μια ιδιαίτερη όπως πάντα,με γέμισαν σιγουριά και αυτοπεποίθηση, τραβήξαμε φωτογραφίες,funny stories και...μπήκαμε στην αίθουσα της απονομής.

Όταν η εκδήλωση ξεκίνησε , με την μαγική Γαλάτεια Λασκαράκη μέσα στη Dior τουαλέτα της να χορεύει μαζι τον Δημήτρη Μοθωναίο ,ένιωσα..λιγάκι σαν Σταρ του cinema,ohh. Well Ο.Κ στην συνέχεια με κυρίευσε το άγχος, ακούγοντας τα ονόματα των νικητών σε κάθε κατηγορία, άκουγα μαζί και την καρδιά μου να χτυπά όλο και πιο δυνατά.Όταν έγινε το λογοπαίγνιο για την παρουσίαση της δικής μου κατηγορίας , έκλεισα το κινητό και απόλαυσα την κάθε στιγμή που ακολούθησε.Let it happen, ένιωσα οτι η Χριστιάνα a.k.a Shoprano θα πει το όνομα μου λίγα δευτερόλεπτα πρίν καν το πει.... και! Τι στιγμή!Το φώναξε,σηκώθηκα με το στόμα ανοιχτό,ήμουν έκπληκτη,ενθουσιασμένη και αγχωμένη όλα σε ένα.Ακόμη αναρωτιέμαι πως κατάφερα να μιλήσω εκεί πάνω,αλλά η αλήθεια είναι οτι ένιωθα τόσο έντονα τη στιγμή που δεν υπήρχε άγχος και φόβος προς το λάθος,ίσως να ένιωσα οτί εκεί πάνω όλα....επιτρέπονται.

Συγχαρητήρια σε όλους,κάθε υποψήφιο,κάθε νικητή! 

Η βραδιά έκλεισε με έμενα να μην μπορώ να σταματήσω αυτό το πλατύ χαμόγελο, πολλές αγκαλιές, φωτογραφίες , νέες γνωριμίες και ένα glamorous party!



My Girls: Katerina, Lesley,Silver YOU WERE SO  GORG.

Congrats gorgeous Marina Lyritzi winner of Stardust Creator & a bitchy selfie.

Funky Girl Konnie winner of Rising Star & two girls two big smiles with my fav Lesley.

Me talking and posing with our Mentor Shoprano.


Το www.chatoyant21.com ξεκίνησε το 2012, ένα blog στημένο σε μια επαρχιακή πόλη απο δύο εφήβους, μόλις 15 ετών.Δύο έφηβοι που απο το μηδέν,χωρίς ιδανικό μπάτζετ και επαφές, τραβούν φωτογραφίες στους δρόμους του Βόλου,μόνοι, με κίνητρο την περιέργεια προς όλο αυτο τον καλλιτεχνικό χώρο.Η περιέργεια έγινε πάθος και αυτό το πάθος μας ,αγάπη.Αυτό το βραβείο και τα υπέροχα λόγια του κόσμου ήταν μια γλυκιά αναγνώριση της δουλειάς μας.Πιστέψαμε στον εαυτό μας,ο ένας σήκωσε και στήριξε τον άλλον ξανά και ξανά όταν εκείνος έπεφτε,αλληλεπιδρούσαμε,ανταλλάζοντας ιδέες,δημιουργούσαμε και δημιουργούμε με αγάπη και σεβασμό.Αυτό το βραβείο σου ανήκει,το αξίζεις,μακάρι να μπορούσα να το χωρίσω στα δύο.Σε ευχαριστώ που είσαι δίπλα μου τόσα χρόνια,με την αγάπη σου,με τις πιο τρελές ιδέες,την προσήλωση και την πίστη στα όνειρα σου ,που θαυμάζω,σε ευχαριστώ.

Ευχαριστώ τους γονείς μου,τον αδερφό μου, που πιστεύουν τόσο σε εμένα και με στηρίζουν με τον δικό τους τρόπο n.1 fans, τους φίλους μου,τις αγαπημένες μου Κατερίνα,Λέσλυ και Αργυρώ που ήταν εκεί να ''οργιάζουν''και να είναι τόσο κοντά μου.Τους ανθρώπους που ''σπαταλούν'' λίγα λεπτά απο το χρόνο τους για να ενημερωθούν μέσω του Blog μου,που πατούν μια καρδούλα ή ενα Like όταν βλέπουν το όνομα μου,που αφήνουν ένα σχόλιο ή που στέλνουν ένα όμορφο μήνυμα και μου φτιάχνουν την ημέρα με τα λόγια τους.Δέχτηκα τόσα πολλά μηνύματα εκείνη την ημέρα...σας ευχαριστώ τόσο πολύ.

Νιώθω τόση ευγνωμοσύνη για όλο αυτό .Έχω κερδίσει τόσα πολλά,τοσα συναισθήματα,εμπειρίες,χαρά...πέρα απο ένα βραβείο.Σας ευχαριστώ όλους,δεν θεωρώ τίποτα δεδομένο.



Υ.Γ προς εμένα και εσάς : Μην ξεχνάς ποιος είσαι,από που ξεκίνησες,γιατί το κάνεις.Πίστεψε στον εαυτό σου, είσαι μοναδικός.Αγκάλιασε τους ανθρώπους που είναι δίπλα σου,ένα σύνολο είναι πιο δυνατό απο μια μονάδα.Μπορείς να τα καταφέρεις,ξεκίνα και όλα τα άλλα είναι εύκολα.


wait for it, it's coming.


THANK YOU!!!!


Euridice.-




3 σχόλια

  1. It is a best and natural style blog and you really looking so gorgeous, very nice image shoots and collections and pose. Thanks for sharing. Digital Marketing Company

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Hello hope you doing well I want to say that your blog is just amazing. Excellent list and genuine information and it works for me. Thank you for sharing I am looking forward to the next blog. You want to increase your knowledge then you can visit the Digital Marketing Institute from one of the best and reputed Digital Marketing Course in Delhi for beginners and startups. If you are looking for Digital Marketing Course then you are in the right place.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Great piece of content. This is really very useful for me. The amazing topic you described here. The writing style is very impressive and easy to understand. I usually find such a good content. I never comment on any article but this one something different. I can't stop to comment myself. last time I read some good post at timesera .Here i am sharing some posts which completely very amazing. Read it short inspirational quotes
    indian states and capitals
    motivational quotes for students
    political parties in india
    portal act
    Lovely thanks to all of you for sharing such a nice though

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© Chatoyant21. Design by FCD.