Beauté-PREP:FRESH AS FRUITS

17 Σεπτεμβρίου 2016


Hello Fashionlovers,

Θα ήταν υπέροχο να μπορούσα να σας μεταφέρω την μυρωδιά των 2 αυτών Body spray απο την σειρά Primo Bagno της Pael Cosmetics!Δυστυχώς όμως με τα δεδομένα του internet το 2016 αυτο δεν είναι εφικτό!-Έτσι θα περιοριστώ στο να σας τα περιγράψω γραπτώς.

Η Pael Cosmetics μια εταιρία με μεγάλη εμπειρία στον χώρο των Ινστιτούτων ομορφιάς και spa,διανέμει τις επαγγελματικές εταιρίες être belle και Repêchage .
Στην κατηγορία των καταναλωτικών προϊόντων εντυπωσιάζει την ελληνική και διεθνή αγορά με τις δικές της σειρές καθημερινής περιποίησης σώματος Primo Bagno.Αξέχαστα αρώματα που σε ταξιδεύουν σε μαγικούς προορισμούς, Ανατολή και Δύση κατα τη διάρκεια του μπάνιου σου και οχι μόνο καθώς οι σειρές περιλαμβάνουν: αφρόλουτρο, λοσιόν σώματος, λάδι μασάζ, body butter, body spray, peeling σώματος, κρέμα χεριών και νυχιών άλατα μπάνιου, σφουγγάρια μπάνιου, καθώς και  set δώρου.


      Μανταρίνι,Μανγκο,ρόδι και Καρύδα φρούτα πασίγνωστα όχι μονο για το άρωμα και τη γεύση τους αλλα και για την ευεργετική τους ιδιότητα,αναμιγνύονται και παράγουν εξωτικά body spray   με ουδέτερο PH δέρματος, χωρίς αλκαλικά, σιλικόνες και paraben.Και ίσως αυτό είναι κάτι που με κέρδισε,η απαλή,φρουτώδες,φρέσκια μυρωδιά.Αν λατρεύεις την γλυκιά μυρωδιά τότε σίγουρα πρέπει να τα δοκιμάσεις.Είναι σημαντικό για εμένα,λόγω ευαισθησίας που έχω σε βαριά αρώματα το body spray να είναι απαλό και να μην κολλάει στο δερμά μου.Μετα την περιποίηση μου θέλω να είμαι ανάλαφρη και φρέσκια.H σείρα Primo Bagno προσφέρει όσα χρειάζεται το σώμα μου πριν απο κάθε έξοδο και μετα απο μια δύσκολη ημέρα.
  




.Pomegranate-Coconut - Η έκρηξη από έντονες και ζωηρές νότες ροδιού, που στη συνέχεια ενώνονται με τους ζεστούς τόνους της καρύδας μεταφέρουν την καθημερινή σας περιποίηση στο εξωτικό Μαρόκο. Η φρεσκάδα του ροδιού και η σαγηνευτική ζεστασιά της καρύδας αναβιώνουν μια Μαροκινή εμπειρία μυστηρίου στο καθημερινό σας μπάνιο. 


MANGO MADARIN IN THAILAND
Αναβιώστε μια μοναδική εμπειρία spa στο καθημερινό σας μπάνιο με θέα την μαγευτικά εξωτική Ταυλάνδη με το νέο άρωμα Μango Mandarin της Primo Bagno. Αρπάξτε την ευκαιρία για το ταξίδι των ονείρων σας και ταξιδέψτε μαζί του σε ένα τόπο άκρατης πνευματικότητας αιώνων και απόλυτου zen.


Και για να μην σας αφήσω με το παράπονο,διοργανώνω ενα διαγωνισμό ένα σετ περιποίησης σώματος απο την φρουτώδη σειρά Primo Bagno της Pael International Cosmetics Περιλαμβάνει Λοσιόν σώματος και Αφρόλουτρο με άρωμα Μάνγκο Μανταρίνι
Καντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Βρείτε όλη την σείρα Primo Bagno και άλλα τόσα προιόντα ομορφιάς στο http://paelonline.gr/



Δημοσίευση σχολίου

© Chatoyant21. Design by FCD.