F for Fashion:EASY GOING

28 Δεκεμβρίου 2017



Oh hello,hello,



Ένα καθημερινό streetstyle look αρκετά λειτουργικό ώστε να φορεθεί απο το πρωί έως το βράδυ.Ένα ζεστό μάλλινο πουλόβερ και μια τζιν φούστα συνδυάζονται με δερμάτινα στοιχεία όπως τα ankle boots,το vintage leather jacket και μια χειροποίητη τσάντα,δημιουργούν την τέλεια ισορροπία και μετατρέπουν ένα απλό casual look.Τα κατάλληλα κομμάτια κλειδιά προσδίδουν μια έξτρα grunge νότα στο Outfit,oh i adore this..!

We say no to tights,όχι στα καλσόν,ιδιαίτερα στο χρώμα του δέρματος,nude legs have much more fun!
Άνετα παπούτσια, ενα ζεστό πανωφόρι και ένα ζεστό πλεκτό πουλόβερ είναι τα must have για έναν κρύο χειμώνα.Μπορντώ λεπτομέρειες στα δερμάτινα μποτάκια και στα γυαλιά ηλίου θα κάνουν τη διαφορά.
Τα άνετα και ζεστά μποτάκια είναι εκείνα που θα δώσουν την τελική funky rock πινελιά σε οποιοδήποτε look ακόμη και  σε εκείνο το plain pair of jeans που έχεις ξεχάσει στην ντουλάπα σου !

Τέλος το χειροποίητο clutch με εσωτερική φλοραλ επένδυση αποτελεί ακόμη ένα λειτουργικό κομμάτι του συνόλου καθώς,εξαιτίας της αλυσίδας και της χωρητικότητας του μπορεί να φορεθεί 24/7 ακόμη και σαν messanger bag.Το λατρεύω διότι φέρνει σε απόλυτη αρμονία τις δύο πλευρές μου τη grunge-edgy και εκείνη του ρομαντισμού.


























Photography by @antonis.agr

i am wearing:
sunnies:vintage
shoes:DEBOUR
skirt and sweater: Daydreamers.gr
bag:Infanta
leather jacket:80's vintage boyfriend's


Thank you so much!


Happy Holidays!


Eyridiki.-


Δημοσίευση σχολίου

© Chatoyant21. Design by FCD.