F for Fashion:LUCKY NUMBER

15 Δεκεμβρίου 2016

Hello Fashionlovers,

Παλιές γειτονίες και παλιά κτίρια δημιουργούν την τέλεια αντίθεση,με σκοπό να ανατρέψουν τα δεδομένα,σε ότι θεωρούσαμε formal wearing.Ένα mini dress με γεωμετρικά prints και αθλητικές λεπτομέρειες αποτελεί το statement κομμάτι.Badass maybe το νέο alternative.
Φαίνεται να βρισκόμαστε στην ακμή του,λεγόμενου ''street couture''ρούχα,καλοραμμένα,γεμάτα ιδιαίτερες λεπτομέρειες κατακλύζουν τις εταιρίες μόδας και τις ντουλάπες μας αντικαθιστώντας αργά αλλα σταθερά τα ''μιας χρήσης'' Haute couture επίσημα ρούχα,γιατι,πολυ φυσικά δεν ειναι το ίδιο λειτουργικά.




Ελαστικές γραμμές και υφάσματα που αγκαλιάζουν το σώμα,με σκοπό να αναδείξουν τις πιο όμορφες καμπύλες του σώματος και όχι να να τις αποκρύψουν.Έξυπνα Prints στην περιοχή της μέσης και του στήθους προσδίδουν μια έξτρα ένταση.Το κοντό μήκος του κομματιού επιφέρει  ισορροπία ανάμεσα σε top και bottom γι'αυτο και προτιμούμε γυμνά πόδια.

Old-school πανωφόρι για μια πιο rock πινελιά στο look.Τζιν jacket που μας γυρίζει στα 80'ς με εσωτερική επένδυση.Must have,όχι μόνο για την ζεστασιά που σου προσφέρει αλλά και την δόση coolness που προσδίδει σε κάθε σου outfit.Φόρεσε το απο το πρωί έως το βράδυ καθώς δικαία αποτελεί μια δεύτερη επιλόγη μετά το κλασσικό δερμάτινο τζάκετ.






 Σκούρο μακιγιάζ και ελάχιστα αξεσουάρ γιατι το φόρεμα αξίζει ολόκληρη την προσοχή.Επιλέξτε το outfit χωρίς καθόλου ενοχές.Συνδυάστε το με Over the knee boots για να μοιράσετε την ένταση στα πόδια και στην περιοχή της μέσης.Τα low boots οφείλουν να είναι socked(δηλαδή να αγκαλιάζουν τον αστράγαλο σαν κάλτσα) ωστέ να κολακεύουν τα πόδια.






 All these pictures are taken by @antonis.arg 

I am wearing:
DRESS:peace&chaos, shop online Daydreamers
OUTWEAR:salt&&paper,shop online Daydreamers
boots;dolcis shoes

Thanks for reading.

Refresh your style,don't be boring.

eyridiki.-


Δημοσίευση σχολίου

© Chatoyant21. Design by FCD.